Hoefbladhof 94, 3991 Houten
030 6377543 | 06 1527 1616
info@spaanseschool.nl

Spaanse les bij Spaanse School Cervantes in Utrecht

Bij Spaanse School Cervantes bent u van harte welkom als u Spaanse les wilt volgen in Utrecht. Dat kan omdat u de Spaanse taal graag eigen wilt maken ten behoeve van een emigratie of voor zakelijke doeleinden. Binnen onze school geven we tevens Spaanse les aan scholieren en studenten die extra ondersteuning nodig hebben. Spaanse les bij Cervantes in Utrecht betekent leren aan de hand van een begrijpelijke lesmethode en te midden van een prettige ambiance.

De Spaanse taal spreken en beheersen in zowel woord als schrift draagt niet alleen bij aan uw persoonlijke ontwikkeling, maar kan ook deuren openen op zakelijk gebied. Denk bijvoorbeeld aan het doen van zaken of samenwerkingen met Spaanstalige landen of zakenpartners. Maar, ook als u zich verstaanbaar wilt kunnen maken in Midden of Zuid-Amerika of natuurlijk Spanje.

Een Engels sprekende lokale bevolking is hier namelijk niet altijd vanzelfsprekend. Onze Spaanse les in Utrecht wordt tevens gevolgd door personeel van grote luchtvaartmaatschappijen die hun werkzaamheden in Spaanstalige landen verrichten. Binnen onze school geven we les in kleine groepen van maximaal 7 personen. Zo blijft de kwaliteit van de lessen hoog en kan er voldoende ondersteuning en persoonlijke aandacht worden verstrekt als dat nodig is.

Spaanse les omgeving Utrecht

Een cursus Spaans bij Cervantes in Utrecht bestaat echter niet alleen uit het spreken van de Spaanse taal. In onze cursussen wordt er tevens aandacht besteed aan het voeren van conversaties in het Spaans, het lezen en schrijven van de taal en de juiste grammatica. Ook de tekstinterpretatie staat centraal tijdens de Spaanse les in Utrecht. Aan de hand van diverse huiswerkopdrachten kunnen de persoonlijke prestaties continu verbeterd worden.

Daarbij kunt u denken aan het doen van diverse schrijf en leesopdrachten. Het aanschaffen van lesmateriaal is niet nodig als u Spaanse les wilt volgen bij Cervantes in Utrecht. Daarnaast worden de lessen gegeven in kleine groepen, maar ook privé lessen behoren tot de mogelijkheid. Dit kan fijn zijn als u wat extra ondersteuning nodig heeft. Onze lessen worden zowel in de avonduren als overdag gegeven.

Spaanse les Utrecht

Zo kunt u zelf kiezen wat het beste bij uw dagelijkse patroon past. De sfeer en ambiance tijdens onze cursussen is prettig en ongedwongen. Doordat we de nadruk leggen op persoonlijke aandacht, kunt u zich de stof snel eigen maken en in korte tijd een mooie progressie boeken. Neem vrijblijvend contact met ons op als u Spaans wilt leren in Utrecht. Spaanse School Cervantes staat graag voor u klaar.