Hoefbladhof 94, 3991 Houten
030 6377543 | 06 1527 1616
info@spaanseschool.nl

Cursus Spaans volgen in Utrecht

Als u een cursus Spaans wilt volgen in Utrecht, dan bent u bij Spaanse School Cervantes aan het juiste adres. We staan graag voor u klaar met zowel privé als groepslessen welke worden verzorgd door een enthousiaste en ervaren docente. Bij ons kunt u het gehele jaar door instromen en geven we les in kleine groepen waarin persoonlijke aandacht centraal staat. Voor een cursus Spaans in Utrecht bent u bij ons van harte welkom.

Het spreken van een vreemde taal spreekt tot de verbeelding. Het mag niet alleen tot een rijkdom worden ervaren als een ons vreemde taal vloeiend gesproken kan worden, maar het heeft ook nog eens een praktische functie. Zo kan het zijn dat u Spaans wilt leren spreken omdat uw carrière of levensomstandigheid dit van u verlangt. Maar ook tijdens een vakantie in bijvoorbeeld Spanje of Midden en Zuid-Amerika is het fijn al u zich verstaanbaar kunt maken in de voertaal.

Spaans is naast Engels één van de meest gesproken talen ter wereld. Zeker omdat Spaanstalige landen steeds meer inmeng krijgen als handelspartner. Deze ontwikkeling wordt automatisch doorgevoerd in het bedrijfsleven waar de Spaanse taal meer en meer gesproken zal gaan worden. Juist dan is het fijn als u zich kunt duidelijk en verstaanbaar kunt maken.

Cursus spaans Utrecht

Cursus Spaans bij Spaanse School Cervantes in Utrecht

Door het volgen van Spaanse les in Utrecht, werkt u niet alleen aan uw eigen persoonlijke ontwikkeling maar wellicht ook aan die van uw Internationale carrière. De lessen binnen onze Spaanse School worden op elk niveau gegeven. Zo maakt het niet uit of u al enige ervaring hebt in het spreken van de Spaanse taal, of hier juist onbevangen en blanco in wilt stappen.

Een cursus Spaans bij Cervantes in Utrecht is te volgen via kleinschalige groepslessen, maar ook privé lessen behoren tot de mogelijkheid. Natuurlijk mag u van ons een effectieve en begrijpelijke lesmethode verwachten, en staan we tevens voor u klaar ter voorbereiding op het naderende examen. Spaans leren bij Cervantes in Utrecht wordt beloond met een officieel Internationaal getuigschrift.

U krijgt les in een fijne sfeer en ambiance. De cursus Spaans binnen Spaanse School Cervantes kan zowel overdag als in de avonduren gevolgd worden. Zo stemt u het leren van een vreemde taal geheel af op uw dagindeling. Voor een cursus Spaans in de omgeving Utrecht bent u binnen onze Spaanse school dan ook aan het juiste adres.